Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Quiche Lorraine με φινόκιο (μαραθόρυζα), φέτα & ούζο (ΚΙΣ ΛΟΡΈΝ)




Και επειδή με όλο αυτό τον τρελό χαμό του καιρού είπα θα ξεχειμωνιάζαμε για να ξαναβρεθούμε ... ε μάλλον τελικά κοντεύουμε να ξεχειμωνιάσουμε!
Μια το κρύο, μια το πολύ πολύ κρύο, μια ξανά το πολύ κρύο και που όρεξη να κάνεις κάτι.  Ήρθε μετά και η ίωση και αρχίσαμε τις σούπες!!! Ήταν και πολλά αυτά που φάγαμε πάλι τις γιορτές και είπα να μην το πιέσω και πολύ. Έκανα που λέτε μια κις με λίγο φινόκιο (μαραθόρυζα) που είχε περισσέψει από μια από τις πολλές σουπίτσες που έκανα τον κρύο φετινό χειμώνα. Όλο σούπα και σούπα είπα να φάω και κάτι πιο στέρεο, να μας πιάσει και λίγο.