Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Παντεσπάνι σοκολατένιο για τούρτες


Όλο και έχουμε πει κατά καιρούς να κάνουμε μόνοι μας μια τούρτα αλλά πάντα κολλάμε στο παντεσπάνι. Γιατί ένα καλό και αφράτο παντεσπάνι είναι η μισή επιτυχία μιας τούρτας. Δεν είναι κάτι το πολύ επιστημονικό ... το να κάνεις ένα καλό παντεσπάνι είναι όμως η βάση για την επιτυχία της τούρτας. 

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκολατένια μπισκότα με γέμιση λευκής σοκολάτας και κρέμας καραμέλας



Τώρα τι να πω γι αυτά τα κολασμένα γεμιστά μπισκότα !!!
Μπισκότα έχουμε κάνει πολλά, δεν το κρύβω άλλωστε με τρελαίνουν. Αυτή η μικρή ψευδαίσθηση που σου δίνουν ότι τρως ένα γλυκό, η γεμάτη γεύση τους, η μυρωδιά που έχουν όταν ψήνονται, η γλυκιά απόλαυση που σου αφήνουν ... ε τι παραπάνω μπορώ να πω εγώ για να σας ψήσω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό από το να πίνεις τον καφέ σου και να απολαμβάνεις ένα θεσπέσιο κουλουράκι, ότι γεύση ή μυρωδιά και να έχει αυτό.